Under fliken ”Ledare” ställs det in vilken arvodesroll respektive ledare får använda. Det görs på följande sätt

1. Klicka på pennan ute till höger om en ledare.
2. Fyll i ledarens lönenummer, clearing- och bankkontonummer. (Ledaren kan även fylla i och redigera detta på egen hand under ”Min profil” i LedarAppen) >
3. Klicka på plustecknet. Välj först en grupp i rullgardinslistan till höger och därefter vilken arvodesroll ledaren får använda i denna grupp i rullgardinslistan till vänster. Du kan välja att en arvodesroll blir tillgänglig i alla grupper, då kan ledaren använda den rollen oavsett vilken grupp den arvodesrapporterar för.
4. Klicka på plustecknet igen för att lägga till ytterligare roller.