Koppla arvodesroll till ledare

Under fliken ”Ledare” ställs det in vilken arvodesroll respektive ledare får använda. Det görs på följande sätt:

1. Klicka på den lilla gubben ute till höger om en ledare.
  2. Fyll i ledarens lönenummer, clearing- och bankkontonummer. (Ledaren kan även fylla i och redigera detta på egen hand under ”Min profil” i LedarAppen)
  3. Klicka på plustecknet. Välj först en grupp i rullgardinslistan till höger och därefter vilken arvodesroll ledaren får använda i denna grupp i rullgardinslistan till vänster. Du kan välja att en arvodesroll blir tillgänglig i alla grupper, då kan ledaren använda den rollen oavsett vilken grupp den arvodesrapporterar för.
  4. Klicka på plustecknet igen för att lägga till ytterligare roller.

OBS! Om alla arvodesroller är ”Tillgängliga för alla” behöver endast steg 1-2 genomföras.