Inställningar för kommunalt lok-stöd

Är kommunen ansluten till ApN görs följande:

1.  Klicka på ”Ändra” för att aktivera kommunalt LOK-stöd. Klicka på godkänn och bocka därefter i aktiveringsrutan
2. Kontakta kommunens ApN-ansvarige och be dem aktivera import från SportAdmin till ApN. Ange FöreningsID som står angivet på inställningssidan.
3. Koppla ihop era platser (klicka på platser upp i menyn) med rätt anläggning i kommunen.

Alla bekräftade aktiviteter kommer nu skickas över till ApN varje natt.

Har kommunen egna inställningar görs följande:

Klicka på ”Ändra” för de Kommunala LOK-stödet och klicka därefter på ”Godkänn”. Aktivera funktionen och ställ in de regler som finns i kommunen.