Ska du importera en serie som finns hos förbundet?

Gå till menyn ”Medlemsgrupper” och välj grupp. Klicka på fliken ”Matcher” och därefter på knappen ”Importera serie”. Klicka på den serie som laget spelar i och välj lag. Välj matchlängd, uppgifter som berör kallelser och ev. samlingstid. Klicka på ”Spara”. Nu är matcherna importerade och har lagts upp som aktiviteter i närvarokortet samt i MedlemsAppen om föreningen och medlemmarna använder den.

Serien saknas

Klicka på ”visa alla serier” och sök fram rätt serie och klicka på den. Vi har stöd för att importera serier för fotboll, innebandy, handboll och ishockey. Finns den inte under ”visa alla serier” söker du först upp om serien finns hos respektive förbund. Om den inte finns hos dem, kontakta förbundet. Om den finns, kontakta oss på supporten.

Knappen ”Importera serie” saknas

Kontakta supporten för vidare hjälp.

Matchändringar hos förbundet

Alla matchändringar om tid/datum och plats som sker hos förbundet uppdateras automatiskt i SportAdmin varje natt. Vi hämtar informationen från förbundens officiella hemsidor, inte direkt från t.ex. FOGIS när det gäller fotboll.

Strukna eller borttagna matcher för ishockey, handboll och innebandy måste manuellt markeras i SportAdmin som strukna eller tas bort av föreningen. För att göra detta, klicka på "visa" ute till höger på respektive match --> "ändra" --> bocka i "Match struken" eller klicka på den röda knappen "Ta bort".

Borttagning av match

OBS! SportAdmin tar inte bort matcher som strukits eller tagits bort från förbundens hemsidor.