Importera serie

Gå till menyn ”Medlemsgrupper” och välj grupp. Klicka på fliken ”Matcher” och därefter på knappen ”Importera serie”. Klicka på den serie som laget spelar i och välj lag. Välj matchlängd, uppgifter som berör kallelser och ev. samlingstid. Klicka på ”Spara”. Nu är matcherna importerade och har lagts upp som aktiviteter i närvarokortet samt i MedlemsAppen om föreningen och medlemmarna använder den.

Hittar du inte serien?

Klicka på ”visa alla serier” och sök fram rätt serie och klicka på den. Vi har stöd för att importera serier för fotboll, innebandy, handboll och ishockey. Finns den inte under ”visa alla serier” söker du först upp om serien finns hos respektive förbund. Om den inte finns hos dem, kontakta förbundet. Om den finns, kontakta oss på supporten.

Saknar du ”importera serie”-knappen?

Kontakta supporten för vidare hjälp

Matchändringar

Alla matchändringar om tid/datum och plats som sker hos förbundet uppdateras automatiskt i SportAdmin varje natt.

OBS! SportAdmin tar inte bort matcher som strukits eller tagits bort från förbundens hemsidor. Notera också att SportAdmin hämtar matchinformationen från förbundens hemsidor, som exempelvis Skånes fotbollsförbund, inte direkt från FOGIS.