Gör ett utskick

Utskick via e-post

Via ”Medlemsgrupper”, ”Gör ett utskick” kan man skicka ett mail till en specifik grupp. Önskar man göra ett utskick till hela föreningen görs detta via avancerad sökning under menyn ”Personregister”(Det är bara behörighetsgruppen Huvudadministratör som kommer åt denna funktionen eller de ledare som har extra behörighet)

Utskick via sms

Det är bara behörighetsgrupp Huvudadministratör som kan skicka SMS via denna funktion.

Vill ni inte att ert eget mobilnummer ska visas välj avsändare innan utskick. Finns inte föreningens namn under avsändare klicka på  ”Administration” -> ”Inställningar” -> ”SMS”.
Skriv föreningens namn i fältet för Avsändare. Max 11 tecken.

Gratis utskick via sms-grupp

SMS-grupp är en gratistjänst som möjliggör många-till-många-kommunikation via vanliga SMS och enkelt löser behovet att snabbt kunna kommunicera med flera samtidigt.