Fylla i utmärkelser

Under ”Utmärkelser” i vänstermenyn och ”Grupper” i toppmenyn kan du bocka i klarade utmärkelser för föreningens aktiva.

1. Välj en period och grupp. Vill du bocka av för alla som tillhör samma grupptyp kan du sortera på period och grupptyp istället.
  2. Klicka i avklarade kriterier på rätt person och märke
  3. Klicka ”Spara” när du är klar

Du kan också bocka i avklarade kriterier i LedarAppen, såhär gör du.

Skriva ut utmärkelser

Vill man skriva ut Utmärkelserna för att hantera dem på papper finns det möjlighet att göra detta.

1. Gå in på Utmärkelser>Grupper och till den grupp du vill skriva ut ett protokoll för.
  2. Tryck på knappen ”Verktyg”

Excelprotokoll

Laddar ner ett Excelark till din dator som går att skriva ut med namn och en ruta för varje utmärkelse och kriterie där man kan bocka av när den aktiva klarat något. Här syns endast utmärkelsens namn och rubriken för varje kriterie.

Skriv ut beskrivningar

För att få närmare beskrivningar än kriteriernas rubrik på papper kan man även skriva ut beskrivningarna för Utmärkelserna kopplade till gruppen.