Lägg till Utmärkelser

Under ”Utmärkelser” i vänstermenyn finns en översikt föreningens utmärkelser.

Lägga till en utmärkelse manuellt

För att lägga till en utmärkelse, klicka på den gröna knappen ”Skapa utmärkelse”.

Namn: Döp utmärkelsen

Bild: Ladda upp en bild till utmärkelsen genom att klicka på ”Bläddra”

Sortering: Välj det sorteringsnummer som du vill att utmärkelsen ska ha. Utmärkelser utan sorteringsnummer landar längst bak.

Kriterier: Lägg till de kriterier som krävs för att klara utmärkelsen. Varje kriterie måste ha en titel och beskrivning. För att spara ett kriterie, klicka på +:et.

När du är klar med din utmärkelse, klicka spara. Du kan alltid gå tillbaka och redigera din utmärkelse i efterhand genom att klicka på den.

Importera utmärkelser

Genom att klicka på knappen ”Importera” uppe till höger kan du importera standardutmärkelser.

När du klickar på knappen får du upp en meny med utmärkelser som är möjliga att importera. Klicka på den serie utmärkelser du vill importera för att importera dem.