Importera serie

Gå till menyn ”Medlemsgrupper” och välj grupp. Klicka på fliken ”Matcher” och därefter på knappen ”Importera matcher”. Klicka på den serie som laget spelar i. Välj matchlängd, uppgifter som berör kallelser och ev. samlingstid. Klicka på ”Spara”. Nu är matcherna importerade och har lagts upp som aktiviteter i närvarokortet.

Alla matchändringar om tid/datum och plats som sker hos förbundet uppdateras automatiskt i SportAdmin varje natt.

(Hittar du inte serien, klicka på ”visa alla serier” och sök fram rätt serie och klicka på den)

Updated on 22 februari, 2018