1. Hem
  2. Glömt Användar ID eller lösenord

Glömt Användar ID eller lösenord

Medlemsinloggning

Som medlem kan du logga in via SportAdmin MedlemsApp om din förening har den, eller via föreningens Hemsida eller Bokningssida. Logga in som Medlem/Målsman och skriv in din e-postadress. En engångskod kommer ni att skicka till din angiva e-postadress om den finns registrerad i föreningens medlemsregister.

Ledare

Som ledare i en SportAdmin-förening kan du logga in via www.sportadmin.se, via SportAdmin LedarApp eller via föreningens Hemsida. Om du har glömt ditt lösenord surfa till www.sportadmin.se och klicka på ”Glömt Användar ID eller lösenord” skriv in din e-postadress och klicka på ”Skicka uppgifter”

Huvudadministratör

Som huvudadministratör i en SportAdmin-förening kan du logga in via www.sportadmin.se, via SportAdmin LedarApp eller via föreningens Hemsida.
Om du har glömt ditt lösenord kontakta en annan huvudadministratör i din förening och be dem om hjälp. För föreningens egen säkerhet så skickar inte systemet automatiskt ut nya lösenord.
Såhär skickar en huvudadministratör ut ett nytt lösenord från SportAdmin:
1. Klicka på fliken ”Administratörer” och klicka därefter på ”Ändra” på den administratör som lösenordet skall ändras på.
2. Klicka på ”Byt lösenord” och skriv in ett tillfälligt lösenord, tex. ”SportAdmin123” och klicka på ”Uppdatera”. Det nya lösenordet mejlas automatiskt till administratören.
Updated on 27 februari, 2018